Byggarbetare/Snickare

Kom precis hem från jobbet ute på kastellet. det var som vanligt, ett jobb. Men idag och igår på dagen har det varit andra bullar. Jag har gått och blivit "Snickare" tillsammans med Jörgen ohc Hempa. Vi håller på att bygga en Bar till Jörgens och Christians lägenhet. Det är en riktigt "Enhet". Allt köpt på byggmax, så klart. men den är inte klar än. men i morgon så.;)

Har varit och tränat som vanligt i dag. Det blev paddling. Det börjar bli kalt nu. 5 grader när jag cykla ner till klubben vi 9:o. Men det var den finaste höst dagen jag varit med om. Vindstilla och spegelblankt vatten och sol som värmde litegran. Nice!

i morgon blir det mer träning och snickeri!

på lördag bär det av till Örebro för årets fest. Festens värd är Danny hallmen. det kommer bli kanon kul! det går två fulla bilar här ifrån Vaxholm på lördag förmiddag. Nice. aja nu är det dax för mat. sara har lagat!

puss hej!
/Birre


Den blir större än den ser ut! och det är en del kvar!

En Heldag!

Idag har det verkligen varit en Heldag. Dagen har gått väldigt långsamt, inte för att det är något negativt men.
Det började med den sed vanliga morgonträningen kl 9. Den bestod av ett riktigt tungt ryggpass i gymmet. Efter det var det frisören och fixade mig en ny frisyr. Sen var det lunch då tittade Christian, Jörgen och Daniel förbi, lite tv-spel senare blev det en kaffe i bryggeriet. Då kom Jörgen på att det var dax att börja bygga på hans projekt, En bar. Så vi åkte till Byggmax och köpte 28m regel, skruv och vinkeljärn. sen var det bara hem och fixa och trixa i några timmar. Vi kom väldigt långt på bygget i dag men som alla hantverkare så slutade vi vid 4:a började kanske vid 2 och då har vi några pauser där emellan. Sen var det dax för eftermiddagspasset. Det blev ett paddelpass i K2. riktigt kul. Sen tog jag cyklen hem lagade middag, åt och sen bar det av till nästa aktivitet. Aktiviteten var ett kalas hemma hos sandra hellgren och daniel, tack för den goda fikan. nu sitter jag här och nu ska jag snart sova. ska bara säga att jag var tvungen att titta på Kungarna av Tylösand....Vilka jävla puckon!!!!!

Godnatt!
Erik


K4

idag var det väldigt kallt nä jag åkte ner till första passet för dagen. som tur var så var första passet gym i dag. Nice! gymmet gick bra, kände mig stark som vanligt :P.

vi har varit inne på djursjukhuset i dag med vår kisse. hon har fått en liten ögon inflamation men det är ingen fara. hon får ögonsalva nu! nä vi kom hem så var det en stund på sillis eller truttis som Svanken säger, FEL. efter det blev det lite samkväm i soffan innan andra passet.

Andra passet blev ett K4 pass med jag i första brun Petter i andra och Christian i 3:dje och Jörgen sisst. det var riktigt kul och det gick fort. det blev 15 100m i max fart. jag var helt slut efter det.

på kvällen har det blivit storhandling i Arninge, Tack för lånet av bilden Svanken!!!

och nu är det dax att sova. Ny dag i morgon och nya friska tag!!

Nattinatt

birre

Hemma här, hemma där

Nu är jag "hemma" i vaxholm igen. det har varit en skön helg i karlskrona. Restaurang besök och bio besök. fikat hos farmor och ätit lunch hos faster. gymmat på friskis och varit på loppis. även hälsat på i stugan i hulebäck. allt har varit riktigt lungt och trevligt.

i veckan väntar det mycket träning, samkväm och lite jobb. till helgen så blir det kalas på riktigt. vi ska åka till Örebro och fira Danny och även fira att säsongen är slut. det blir mella 30-40 pers riktigt nice.

har haft en hyrbil hela helgen. Jag vill vekligen ha en lite bil. det är så smidigt och enkelt och ta sig dit man behöver. Vaxholm ligger tyvärr inte så centralt och att handla mat bara i vaxholm blir DYRT. aja man kan inta ha allt. coh att ha bil är dyrt.

nu väntar kvälls målet och där av Protein och annat gott!

godkväll!

Birre



Hemma i karlskrona

Är förtillfället hemma i karlskrona hos Mamma. Det är skönt att vara hemma och bara känna lungnet. Men det är inte vila helt. Har varit och gymmat på morgonen på friskis. det var fint men inte så hardcore tyvärr. Har även varit på stan en stund och inhandlat lite saker, skor och tröja å så vidare.

nu i kväll har vi varit på restaurang med min farbror tomas och kusin oskar. det var riktigt god mat och riktigt mycket och det gillar vi :). snart är det dax för bio då blir det filmen SALT. hoppas den är bra.

fik även se lite bilder från VM Staffetten. det är roligt att se sig själv på bilder. ska lägga ut dom längre ner.

imorgon är det dax att åka hem igen till Stockholm och fortsätta med det "hetsiga" livet.  hehe. vi ska även på en loppis och upp till stugan i Hulebäck.

aja hörs i morgon!

/Birre










Under detta lopp tog jag ifatt Danmark käkade upp honom och gick förbi. Det blev en final plats för oss och i den blev vi 6:a! nice!


En dag som denna

idag har det varit bra träing tillsammans med bra snack. Jag har självklart tränat i dag, som gick bra men jag har även haft framtids snack tillsammans med Bengt bengtsson, sveriges landslags kapten i kanot.

samtalet gick väldigt bra! Bengt var positiv och glad och det är ju ett plus. nä men skämt och sidor. det var väldigt trevligt. det var allt ifrån säsongen som gått och säsongen som kommer. även träingen som vi har gjort och träning och upplägg som vi kommer att göra. det var även mycket intressanta tränings metoder och även ett nytt resistans "grej" som jag ska testa. kul!!

idag så har tattoon börjat läka och skorporna har börjat att gå bort. den börjar bli fin.!

ha de så bra!

/Erik

Hej

Äntligen hemma efter har jobbat i 3 timmar! hehe! det var väl rätt ok. imorgon så är det dax att prata om framtiden tillsammans med förbundskaptenen för svenska landslaget. jag vet inte riktigt hur den är men det löser sig nog.

jag var inne och tattuerade mig i går. den blev väldigt bra, tycker jag!

det kommer även vara träning i morgon, som vanligt så klart. det blir bra. var ute på ett bra pass idag i k1 det gick riktigt snabbt. det blev lite syra för mig och mycket för jörgen, han kräktes som tusan. "kul" att se kan man väl säga. kul att någon tar ut sig till fullo.

på fredag åker jag och sara och kisen till k-na och hälsar på mamma och släkt. det ska bli skönt att komma hem en liten stund.

snart kommer nog min nya kanot. det ska bli riktigt kul och skönt att få sin nya båt.

aja time to relax resten av kvällen!

bye/Birre


tattoo!!!

Kort inlägg

Sitter just nu och väntar på att klockan ska slå 20 över 1. då ska jag ta bussen in till stan och mer precis, söder. för idag ska jag göra min andra tattoo. det känns nice. ska bli riktigt kul.

jag lägger ut bilder senare i kväll!!

peace/Birre

Måndag!

Idag så blev det en liten sovmorgon. vaknade kl 9, frukost och sen ner till klubben för att gymma. det blev ett riktigt bra gympass. imorgon så blir det paddling ska sen va det blir för pass kanske nogåt lungnare, kanske k2. men vi får sen.

idag ska jag jobba lite på kastellet. så det blir inte mer träning i dag. men det gör inget.

imorgon så ska jag faktiskt göra min andra tattoo! det ska bli riktigt kul och spännande! jag kommer självklart lägga ut bilder i morgon! är spänd!!

det har blivit dåligt med bilder men det kommer. håller på att ta några olika så jag har.

på fredag så bär det av "hem" till karlskrona. det var ett tag sen det var hemma på riktigt. men det kommer allti vara hem. hälsa på mamma och så gå på loppis och kika. även titta förbi på torpet och fika lite kanske. ;)

aja nu är det dax att fortsätta att städa. man måste ju göra det också!

/Birre

Sista tävlingen!

Då var sista tävlingen för denna säsongen avklarad! Jag måste säga att jag är väldigt nöjd. Jag van k1 200m och k2 200m. det var mest det jag körde. så det känns ju bra. kul att vinna sista tävlingen för året. kul.

Var nere på klubben i morse och sålde min kanot. jag har beställt en ny som kommer nu i mitten på oktober. Det känns rätt bra.

har även varit och röstat i dag. tyvärr så säger jag inte vad det blev. hehe

snart är det dax att sticka ner till gymmet. känner mig taggad att gymma lite. det ska bli skönt.

ha de bra så länge!

/Birre


Bye bye my friend! (kanoten).!!

Onsdag

Sitter förtillfället tillsammans med Sara och Christian vid vårt köksbord och nördar med våra laptops.
Idag har jag och christian varit ute och paddlat K2 i ösregn. det gick bra. det var vårt andra pass i båten. kul.
ikväll blir det nog k1 med det får vi se. ska fråga vad den andra nörden vill!

annars flyter dagarna på som vanligt. träning mat vila mer träning och mer mat och vila. jobbar faktiskt en del också. man måste ju göra nått annat.

ska se om jag kan lägga in några fotton från dagarna här i vaxholm.

ha de så bra!

/Birre

Söndag!

Godmorgon!

vaknade precis upp av att katten började kraffsa på dörren, hon ville att jag skulle gå upp!

idag är det söndag och vilodag! det blir skönt. har haft en slitsam vecka med mycket träning och arbete. den har varit bra men lite slitsam. idag ska jag och min flickvän in till sockholm och kika lite. kanske äta något, ta en fika och bara ta det lungt. i morgon så blir det träning och jobb. likadant på tidag och torsdag. sen på helgen blir det tävling. Sista tävlingen på året känns skönt.

igår var jag och Svanken och Jörgen i stockholm och bokade tid för min tattoo. jag fick tid redan den 21:a veckan efter Höstregattan. Det ska bli riktigt kul att äntligen få göra den. jag har bestämmt mig för länge sen att göra denna. Nice!

nu blir det frukost och sen bär det av till stan!

ha det bra!

/Birre

Träning, avslappning, jobb, träning, äta, sova

en ny dag är i sitt esse! sitter just för tillfället och ansöker till polishögskolan. får se hur det går. förra gången så kom jag inte vidare.

början på dagen har varit och jag har klarat av ett bra gympass en god lunch och avslappning framför en film. snart är det dax för jobb och där efter träning igen. förhoppningsvis så kommer det vara mat på bordet när jag kommer hem och där efter blir det sova.

jag var också och lämnade in mina Oaklys på optikern idag. det har börjat lossna lite färg från dem. så det får dom fixa tycker jag.

snart är det dax för höstregattan och jag är laddad. tänker inte lägga av med den tunga och explosiva träningen förrens efter tävlingen. kanske inte äns då!

fick reda på att vi ska få upp lite besättnings båtar hit till vaxholm, nu när vi är så många som kör här nu.

i morse var vi 8 herr seniorer. det var Jag, Petter, Pelle, Christian, Jörgen, Björn, jacke och Daniel.

det var kul att se!

ha de bra

/birre

K2 utmaning!

Idag har det varit en riktigt trevlig dag. Det började med ett trevligt men väldigt tungt gympass. efter det så blev det lunch hemma hos Christian och Jörgen, tack för det. sen blev det hem för att vila inför kvällens Paddel pass.

Paddel passet blev en K2 utmaning  Jag och Petter mot Christian och Jörgen. passet innehöll 5x100m 5x50m. det var kul. Men jag måste erkänna att jag och petter fick nog samtliga vinnster. Nice! tack för det petter. det gjorde vi bra!

imorgon blir det fler bra tränings pass och roliga stunder. kanske till och med en sväng in till stockholm. det är nämligen dax att boka tid för min nästa gaddning!

/Birre

Glömde!

det har hänt en sak sen sisst!

Jag blev visst 21, glömde det! heheh


Dagarna går på som vanligt

Nu var det ett par dagarsen jag skrev något. dagarna känns som dom är samma varje dag ungefär. visste inte riktigt va det var för dag idag. det känns konstigt. men men träningen går kanon och nu har vi fått tillskott i tränings gruppen här ivaxholm av Christian Svanqvist och Jörgen westerlind. mycket trevligt.

imorgon blir det änu en dag av träning, skratt och slappa. livet känns väldigt skönt förtillfället. Gillat, gillat.

har fått VM-sändningarna från Eurosport. det är riktigt kul att se sig själv på Eurosport. det trodde jag aldrig. kul att höra sitt namn av komenatorena.

vill ha min nya kanot. Hoppas den kommer när den ska. så i fall blir det i slutet av september. så ganska snart.

nu är det dax att gå att lägga sig! man ska orka med alla dagar! ;)


Birre

Träning det är kul.

Nu har jag varit igång 3 dagar efter mitt uppehåll från VM. Jag känner, trots väder att det är riktigt roligt att träna. idag ahr jag varit ute i K2 med Petter. det var riktigt trevligt och jobbigt.

just nu sitter jag framför tv och väntar på att klockan ska gå. i dag så ska jag faktiskt jobba igen. det var ett tag sen jag gjorde det. det ska bli kul. skönt att göra nått annat emellanåt. kan rekomendera att om du tränar riktigt mycket så bör du ha något annat att göra emellanåt. Man behöver något annat att tänka på.

Pratade med tidningen hemma från karlskrona idag. Det var bra. Skönt att någon har hör hur det går för mig och roligt att det kommer ut i tidningen.


Ha en trevlig dag!

/Birre





RSS 2.0