från vilodagen i går! fin bild!


Skönt Gäng!

Lite nya bilder! och annat.

Söndag i dag! idag har vi haft vilodag, kanske känns som att vi har vilodag ela tiden men så är inte fallet. Det är typ dem dagarna jag orkar skriva något. Idag har vi varit på Melbourne beach och solat och badat vi var även på Melbourne Mall och shoppade lite lätt.

Nu på kvällen har vi varit och käkat middag hos en familj som min gode vän Christian Svanqvist känner väl här i krokarna, mycket trevligt var det. Alla var inte där men 5 utav oss var. Det är mannen i hushållet som vi planerar saker vi ska göra när vi är här.

Han har lite saker planerade för oss så som att vi ska åka ut med deras båtar och han skulle se till att vi fick följa med och åka polisbil, när dem jobbar! och vi skall åka och skjuta pistol på en local gun range. Mycket trevlig familj. Det var lite fler saker vi hade planerat med jag kommer inte ihåg allt:)!

Igår var vi ute och fottade igen ska lägga upp lite bilder, vi var även på restaurang som heter Texas roadhouse där man kunde beställa så mycket kött du ville, NICE!

Bilderna då!






Självklart så har jag tagit bilder UTAN glasögon, precis som Pappa vill!







Det blev fina bilder! tackar vi B.B för!

peace out!

Erik


Florida efter en o halv vecka.

Nu har jag varit i Florida i ca 1,5 vecka. Träningen går mycket bra och allt annat är perfekt! Soligt väder och varm plus att där vi paddlar är det väldigt fint med sjökor och delfiner.

Vi har haft två vilodagar redan och dom har gått åt av och se lite av den här delen av Florida. solat, badat och shoppat lite. Har även varit på bio och sett en rymdrackets uppskjutning, det är inte alla dagar man gör det!

Idag har vi avklarat första passet på vattnet och det blev ett lång med korta explosiva ryck. I eftermiddag väntar det löpning.

tänkte lägga upp lite bilder också! kul va.


Första middagen med gänget!


Lunch med sprint gänget på Cocoa beach.


På väg ner till beachen med en kaffe, självklart! (Anders Svensson, Petter Öström, Jag och Fredrik schill)
Christian svanqvist var på Mcdonalds och köpte milkshacke!


Cocoa Beach!


Jag och Anders på väg till Racket uppskjutningen, blev dock inte haffade men coola var poliserna iallafall!



Space launch! det var tyvärr lite molnigt så vi såg den inte så länge!

slitig dag

Sitter just för tillfället och väntar på att middagen ska bli klar! Idag bjuder jag på Lax och kokt potatis. blir nog gott.

Idag har det varit två väldigt sega och jobbiga pass, långa pass alltså:) Började dagen med Paddling, 10x4 minuter tröskel! det var riktigt jobbigt. Det var längesen jag var ute och petade 4 minutare.. Eftermiddags passet blev löpning 12x100 meter även detta var mycket jobbigt.


Imorgon så blir det gym och paddling på schemat och på torsdag är det VILODAG!

hörs!

Erik

Första paddelbilderna

Hej förmiddagspasset är avklarat och idag blev det lite mer sprint inspererat. 75meters och 40 meters. Roligt.

Förbundskaptenen var ute och fottade oss i sprint gruppen med sin nya kamera lins.








Ska Turbo paddel böja sig? Nej detta är den hårdaste paddlen som finns!





Hörs!

Erik

Första vilodagen

Söndagen börjar lida mot sitt slut, trött är jag också :)

Idag har vi haft våran första vilodag här ner i Florida. Den har några av oss spenderat i Orlando och shoppat. Det blev en del handlat, den största shopparen blev dock inte jag utan det priset går till Petter Öström. Han fick med sig en del där ifrån.

För övrigt så är det riktigt billigt, Väldigt billigt!!! det är ju alltid kul! Har köpt ett par Oakley glasögon som skulle kosta 2500 hemma i sverige och som kostade 845kr här in the U.S. även köppt två t-shirts och ett par "mjukis shorts" från Hollister.

Imorgon så drar träningen igån kl 9 då blir det paddling och gym på eftermiddagen.

Annars är vädret kanon runt 25grader och sol mycket delfiner och "manateas" (sjökor) ivattnet vilket är häftigt.


Hörs !

Erik

så här ser brillerna ut!


Lite bilder!

Tänkte att lite bilder skulle vara passande.


Mitt rum!


Köket!


Vardagsrummet!



Utsikt från ytterdörren!


Gymmet!


Första gympasset!


Samma här, första passet!


Snead'e RD, där jag bor!


Fler bilder kommer att komma! Det har bara gått två dagar!

Byebye!

Erik

Florida 16/2

Då var jag framme i Florida. Resan gick bra men den var lång. Startade 10.00 den 15 feb på Arlanda. Sedan flög vi vidare till Frankfurt där Lufthansa skulle ta os till Orlando, Florida. Maten på planen var sådär. Var riktigt hungrig när vi landade.

Nu är snart första dagen slut och vi har snart fixat till allt som behövs fixas för våra 8 veckor. Fick internet för 30 min sen.

Första paddelpasset är också avklarat! Fick även en lite frispelare under passet iform av en delfin som fint hoppde framför kanoterna. Även en och annan pellikan och sjöko fanns det också.

Nu är klockan 9 på kvällen och det är snart dax att sova, har inte riktigt blivit omställd i tiden ännu.

Ps fixade även webcam så nu kan jag skype'a med bild :)

Seeya

Erik

dagen före dan!

tjoflöjt!

Imorgon kl 10.00 så lyfter planet till Florida! känns nice att kommer bort från kylan och över till värmen. Bara att få paddla på vattnet igen ska bli riktigt kul, även att få träffa dem som man inte har sett på hela vintern.

Sissta passen i sverige är avklarade och jag känner mig mer än förberedd. skönt att jag har lagt ner mycket tid på träningen i höst och vinter.

I lördags så var det Gala kväll på klubben! Jag fick pris som "årets klättrare" vilket känns kul. Under hela förra säsongen gick det bara bättre och bättre, får hoppas på en minst lika bra säsong i år.!

tänkte lägga ut lite bilder på sissta paddle-maskins passet, för nästa bild jag lägger ut kommer vara ifrån värmen i Florida.!











Tackar för detta! nästa upplägg, Florida!
Puss hej!
Erik

Torsdag 10/2 - Halvdagsvila

Hej!

Idag blev det halvdagsvila för mig. Det har varit en väldigt hård och bra vecka för min del!

För att summera dessa veckorna som har varit sedan jag kom hem ifrån thailand så måste jag säga att dem har varit väldigt bra! veckorna har innehållit ungefär mellan 12-14 pass i veckan och dom har varit välplanerade och bra genomförda.

Det känns bra att veta att jag är bra förberedd nu när jag ska åka på vårläger, träningsmässigt.

Det som återstrår innan jag sticker är att fixa mig en ny frisyr, inhandla det som behövs, en lite återblick på klubben på lördag där det blir kanske en liten middag med resten av gänget och klubbmedlemar. och så även spendera mycket tid med Sara!:)

hörs

Erik

Tisdag 8/2

sitter framför tv:n och datorn och försöker återhämta mig efter dagens eftermiddags pass. Det blev paddel-maskin tillsammans med min trogne tränings kompis Petter Öström.

Dagen har varit bra. Jag, tillsammans med en del av Vkselit har suttit och klippt ihop en liten film som vi ska visa på vaxholms Gala-kväll på lördag. Den blev riktigt bra. sitter just nu med lite planering inför mitt vårläger, träningsplanering. Ska bli kul att se hur det komemr att funka. Har aldrig varit i Florida förr så det ska bli spännande. Planera för 8 veckor ärlite meckit men det ska nog lösa sig.

Nu blir det lite mat och mer tv. Tack och adjö!

Erik


Första paketet

Tack Proteinfabrikken.se för mitt första paket! fina saker!

nice!

Måndag 7/2

Redan en vecka har gått på februari 2011! Och om en vecka åker jag till Florida på läger i 8 veckor. Ska bli riktigt skönt!

Idag ska jag även gå och hämta mitt Paket ifrån Proteinfabrikken.com! första men inte sista. Ska bli kul och se vad dom kan ha skickat med för kul. lite reklam artiklar kan jag tänka mig.


Snart är det dax för lunch. Kom hem ifrån träningen för en timme sedan. Brukar vänta med att äta efter träning så att det inte blir direkt efter. själklart så äter jag ett litet mellis men inte någon lunch. Mellisen i dag bestod utav Keso+Sweet chili och rostad lök blanda det. Godare, proteinrikare mellis får du leta efter! mumsigt. Lunchen blir det Benfri fläskkottlet och ris. jumjum!
 
ska fotta mina prylar ifrån proteinfabrikken när jag har hemtat dem!

Ha de så länge

Erik


Fredag 4/2

Då blev det fredag även denna veckan. Det har hänt en del denna veckan faktiskt. Min Far kom upp i tisdags för att hjälpa oss med vårat vardagsrum. Nu är det om målat och våran tv är "Finally" upp på väggen. Det blev riktigt bra.


Självklart har jag tränat så hårt jag kunnat och som vanligt ätit bra. På måndag kommer mina "prylar" ifrån
Proteinfabrikken.com. Det kommer bli grymt.

Fick idag ännu en Sponsor! Tack till Vaxholms järn och färg! riktigt kul att ha er ombord!

Snart dax att göra sig iordning för dagens gympass! nice!

Erik


RSS 2.0