Första "tävlingen" avklarad!

Då var första tävlingen i Sverige avklarad! Den gick av stapeln i Nyköping! det blev k1 200m och k2 200m
Jag är riktigt nöjd med dagen! Jag vann k1:an och två på k2:an! riktigt kul att vinna första tävlingen på Säsnongen! :)
Nu är det bara mer träning som gäller och hoppas på det bästa! see ya!
Erik

Ny Film

Vet inte om det var fel på uppladdningen, men denna ska det vara ljud på!

Dagarna går!

Hej hopp!
Dagarna går fort även här nere i Portugal. Nu har vi bara 3 träningsdagar kvar. Träningen so far har varit väldigt bra, paddlat, sprungit, gymmat. allt i en ända stor träningssymbios :). Det är skönt att träna med sina närmaste träningskompisar igen man vet var man har dom och det gillar jag.
Bästa med Portugal måste ändå vara att jag inte behöver laga ett enda mål mat medans jag är här. Det är ett stort plus. Liten nackdel är att det kan vara ganska strömt i vattnet där vi paddlar.
Just nu håller jag på med en liten film, över dom träningsdagarna jag har här nere. Får se hur den blir.
nu är det dags för kvällsaktivitet :) hörs!
Erik

portugal

Nu har jag äntligen landat i Portugal. värsta flygningen i mitt liv! först 7 timmar väntan i Geneva och sen en hälvetes flygning till Portugal. Blixten slog ner i planet och allt blev svart.. Alla skylltar och lampor bara dog, tur var att inte motorerna la av.! aja nu blir det Poolen föresten så är första paddel passet avklarat!
tack!
Hej
Erik

Filmtime!

Filmtime!
Erik

Hemma igen!

då har jag varit hemma i lite mer än ett dygn. Kroppen är trött och utmattad och jetlaggad men ändå ger jag mig ut och tränar! :) Idag har det blivit Gym och löpning. Rätt skönt faktiskt att få andas lite frisk luft när man är ute och springer. Även skönt och känna att man är tillbaka i det vanliga sköna klubbgymmet.

I morgon är det söndag och första paddelturen. Jag och Daniel Hemselius, My former roomie ska ut en sväng på det böljande blå. Hoppas att man inte dör av kylan i vattnet bara. I morgon efter lunch så kommer min Far upp till vaxholm och hälsar på skönt att träffa lite av familjen innan man åker igen. För på måndag bär det av till Portugal för ett kort läger tillsammans med Sara och resten av VKS-Elit! Kul, Kul!

Hörs och syns!

Erik 

Hem Hem Hem!

Imorgon så är det dax att åka hem igen! Alla sakerna är inhandlade och packade. Det som återstår är ett gympass och sen sticker vi. Jag kan ärligt säga att jag längtar hem. Har varit borta i 8 veckor och visst det är långt men det har varit "king"!

USA är ett land som jag verkligen hoppas få se igen, kanske redan nästa år! Billigt, varmt, gästvänliga! det är Florida för mig. Självklart så har paddlingen varit överlägsen och träningen i det stora hela har varit riktigt bra.


Paddelvatten! jag och Marcus Oscarsson var ute och fiskade.


Riktigt nice!


Våra Polare, var med på nästan varje pass! Delfinerna!


Det har blivit en del bio-film! 7 filmer, en är borta på bilden. The Eagle


Har inskaffat en AG79 Keps också! Mycket fin!

Det har blivit en del saker inhandlade som tex, En del T-shirts, skor, linnen paddel, keps!

Måste säga att jag är nöjd! har även kommit ner till tävlingsvikten vilket är väldigt bra! fort kommer det att gå!

ha det bra!

See ya!

Erik



Snart dax att packa!:)

Nu är det inte långt kvar på min visstelse är i staterna. Det märker man när man börjar säga, det var sista 30s testet eller nu är det bara 3 paddel pass kvar! Det känns skönt att vara på väg hemmåt. Det känns som att 8 veckor är en lång tid och att vara med samma människor och bo nära varandra kan ta slut på ens tålamod. Snart dax att packa, har redan börjat. kännde att om jag inte packa nu så kommer jag börja med det 2 timmar innan och då kommer jag inte få med mig allt hem. Men jag tror inte det ska vara några problem med att få med sig allt.

Hoppas att det jag har gjort här i Florida, träningsmässigt är bra och att det har gjort mig snabbare och starkare. Det känns som att alla pass som jag har utfört här har haft ett syfte och att det har varit ett bra tänkt bakom. Så nu bär det snart av hemmåt och då ska vi se hur bra det verkligen har varit här i Florida.

See ya at home!

Erik

Illamående

Dagen har börjat och första passet är avklarat! Det blev ett lite hårdare pass än vad jag hade väntat mig. Det gick faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig men nu mår jag lite illa! kanske blev så att jag drog på mig lite syra och då kan man lätt bli illamående.

Sista veckan har jag gått bäldigt bra i kanoten. Känns som jag är väldigt förberedd inför årets tävlingar. Förra åters läger tid blev 3,5 vecka i portugal i år så kommer det bli totalt 9 veckor så det skulle vara konstigt om jag inte är mer förberedd i år! 

Nu är det snart lunch idag blir det kyckling med spenat och stekta görnsaker + keso. en mycket god kombi!

hörs!

Erik 


snart dax för hemgång!

Tack för alla som har tittat på min film som jag la ut för 3 dagars sen. har haft runt 130 som har tittat på den på 2 dagar och det är ju roligt!

Nu är det snart dax för mig att lämna Florida och åka hem igen. Visseligen är det 8 dagar kvar men det märks på både mig och alla runt omkring mig att det börjar närma sig. Men som sagt vi har 8 dagar kvar av väldigt bra träning och skönt väder! Det kommer inte vara hela världen för mig att åka hem till sverige, kommer bara vara hemma i 3 dagar sen bär det av till Portugal för att köra en vecka med mina trogna träningskompisar ifrån VKS-Elit! Och själklart för att träffa Sara en vecka tidigare!

Lägret här i Florida har varit väldigt bra. Inget specielt att klaga på allt har runnit på som vanligt. Skilnaden har varit att det har varit varmt väder hela tiden som kanske syns på min fina färg när jag kommer hem!

just nu så ligger jag och vilar innan jag ska köra 3x200m MAX nu på eftermiddagen. Får se hur kroppen reagerar på något sånt, det känns ju väldigt bra nu i alla fall med formen och dyrligt!

vad gör jag för att ladda upp för ett max-lopp då? Jo, jag ligger och vilar, gör inget ansträngande alls. Dricker mycket vatten och äter bra. laddar upp med det jag behöver i form utav kosttillskott (Proteinfabrikken.com) så som protein, och bars och annat. självklart så blir det att jag laddar hela dagen för ett sådant tråningspass/lopp!



Jag laddar inför k2 200m på EM i Spaien -10

/Erik


Ny Film!



En liten Film!

Erik

Vilohelg!

Sitter och avnjuter en Lördagsfrukost kl 10.15.
- Kesella
- Musli
- Ägg
- Light Lemaonad

Det är riktigt skönt att det är vila hela heglen, kännde mig rätt sliten och trött nu på slutet. Och helgen ska verkligen bli vilohelg. Har inget inplanerat mer än att sola och bada lite kanske.
Idag så ska vi dock iväg en en trevlig aktivitet kallad Progressiv Dinner. Det är en sak som dom började med förra året här i Florida. Det går ut på att man ska åka runt till olika familjer och ser hur dom bor och har det i USA. Och så äter man middag hos dem. Börjar hos en familj där dom bjuder på drinkar och lite tilltugg, En familj där dom bjuder på Förrätt och en familja där det är huvudrätt och så vidare tills när man har ätit en hel middag.
Ska bli kul.

Idag åker även två utav Sprint-gänget hem. Det är Anders Svensson och det är Fredrik Schill. Tråkigt att de åker hem tidigare än oss andra men så kan det vara i bland.

Lite bilder ska jag också lägga ut så har tagits under de 6 veckor jag har varit här.


Vi var och shoppade i hos några bekanta där mannen i huset är Försäljningschef för Qviksilver!


Vi har varit och ätit på Texas roadhouse några gånger! Mycket bra, mycket kött!


Och så kommer vi till mitt favorit nöje!, Starbucks där jag är minst en gång om dagen. Beställer En medium regular coffee whit room for milk kostar 13,31kr Pris värt!


En annan dag på starbucks! Nice.


Jag och Sofia Paldanius vid kanoterna!


Jag och Jacke på, Ja starbucks! hehe!

nu blir det inte fler bilder för denna gången hörs och syns!

Erik

RSS 2.0