Måndag 31/1

Veckan är igång igen. Dagarna går på väldigt fort nu. Idag blev det gym på morgonen tillsammans med Petter Ö. Det gick bra. Sen blev det lunch och lite vila på det. Sitter och kikar runt lite på internet, se vad som händer å så.


ha de gott!

Erik


Lördag 29/1

Första månaden snart avklarad av 2011! tiden kommer gå fort detta året. mycket planerat och det kommer läggas till saker allt eftersom.

Vad händer då sissta helgen i januari 2011? jadu om jag visste det. Just nu så håller jag på att städar och fixar. Har varit nere på klubben och kört ett Paddel-maskins pass. har även ätit lite.
ikväll så kanske det blir lite bio, the tourist om jag har tur. Även en liten god middag kanske ska lagas.

Vad bjuder första veckan i Februari på då? Det är lite mer planerat än helgen. Måndag blir det träning. Tisdag så kommer min pappa upp på besök. Han ska hjälpa oss att sätta upp tv:n på väggen och måla om i storarummet. Får se hur länge han stannar. Men annars så består dagarna av hård träning, försöka komma i form till vårlägret som närmar sig med stora steg.

Nu blir det åter till städandet och kaffet!

Peace out!

Erik







Sponsor

Torsdag hela dagen

Torsdag alltså!

Idag började dagen med en bra frukost, som vanligt. Efter det så bar det av till klubben där det blev paddel-maskin. Mycket roligt i dag.

Lunchen är också avklarad och nu väntar bara eftermiddags passet som består av en cirkel-träning. mycket jobbigt men kul!

Snart dax att åka till Florida. Den 15 Feb bär det av. inte långt kvar tills dess.

Erik




Sponsor


välkommen


Way to long

Sitter och lyssnar på lite tung musik i mina nya Headphones! riktigt gryma, ett par nya WESC lurar. Idag var gymmet tungt men det gick bra. I eftermiddag är det faktiskt lite jobb som gäller. Efter det så blir det Löpning.

Det känns som att säsongen snart är här, men det är en stund kvar. Många hårda pass kvar!
Jag och Pete håller ett bra tryck på träningen. det känns väldigt seriöst och ÄR väldigt seriöst nu. Det är nu man måste stå på sig och känna att det är jobbigt. Bara så ni vet ;)

Men som sagt det är "way to long" tid kvar innan det är dax! jag vill nu, nu!!






birre


Ett bra humör

Dagarna flyter på i vanlig takt med humör höjande inslag.
Idag är det väldigt fint väder och det gör det hela bättre. Har självklart varit och tränat idag. Det blev P-maskin. Efter det så var jag hemma hos Christian svanqist och Jörgen westerlind och käkade lunch.

Har även tittat på eurosport inspelningen ifrån VM i sommras. Det var kul och se det loppet igen och jag blev bara mer sugen på att paddla. Det är snart dax att ta mig över Atlanten till Florida och träningsläger. Det ska bli riktigt bra. Varmt, bra träning och trevligt sällskap.

Livet glider på rätt bra nu!

Erik

Phuu!

Hemma efter ett väldigt jobbigt P-maskins pass tilsammans med Petter Öström. I morse så var det gym och det var väldigt tungt det också. så nu sitter jag och väntar på att kycklingen ska bli klar i Ungnen, för att ställa mig och göra något, ja det pallar jag inte.

Imorgon så bär det av med nya äventyr inom träningen. Det har ju börjat töa så nu kan man ju ut och sprinta på marken igen. Nice!

Ikväll får vi inte missa våran Anders Gustafsson på Idrottsgalan, som är nominerad till Årets manliga idrottare!

Lycka till AG!


Hemma efter testerna

Igår kom jag hem efter testerna i Falun, för polishögskolan. Testerna var väldigt enkla. Det som var va 2km löpning på tid. Harres test och Släpa en 77kg docka. Allt klarades av ganska så enkelt.

Träningen går på som vanligt men både i gymmet och på P-M så går det riktigt bra. I gymmet i dag så känndes det väldigt bra och på maskinen var det explosivt och fint. KUL.!

Ikväll så ska jag Pete och Björn spela lite tv-spel och käka middag. en liten mysig kväll med grabbarna!

Birre

Tester

Några bra dagar har jag haft sen jag kom hem från min semester. Har tränat mycket och har även varit lite kulturell.

Idag så har jag kört som vanligt två hårda pass. Första var paddel maskin och det andra var simning. Det känns bra i träningen. känner mig stark och riktigt snabb.

Imorgon så ska jag och sara upp till Hudiksvall och hämta vår katt. på torsdag så åker vi vidare till Falun där jag ska göra polishögskolans fystester. Hoppas att det inte är för jobbigt ;) hehe!

Nu läggdax, så att man orkar med att gymma i morgon bitti!

Godnatt
Erik

Tillbaka till verkligheten

Nu är jag hemma igen efter en mycket bra semester.
Vi landade på Arlanda i lördags morse kl 6. Nu är det måndag och allt är tillbaka till normalt igen. inget mer bada eller sola, inte heller någon god mat nere vid stranden. Det som händer nu är träning, träning och åter träning. Nu gäller det att köra hårt på den fronten för att orka med vårlägret i feb.
Träningen för mig började redan samma dag som jag landade. Har redan betat av 4 pass sen jag kom hem.


På onsdag så åker jag och Sara till Hudiksvall för att hämta hem kisen som har varit Hemma hos Saras mamma över jul. På torsdagen så drar vi direkt till Falun där jag ska göra polishögskolans fystester. Tror det kommer gå ganska bra, hoppas det i alla fall.

Annars så ser vekorna ut som vanligt. vilket känns ganska bra. Jag är verkligen en sån som gillar "Borta bra med hemma Bäst".

Just nu så längtar jag extra mycket på att få paddla igen. Det börjar kännas att det inte är så långt borta. Ska bli kul.

Birre

lite bilder hör väl till!

Tänkte lägga ut lite bilder från våran visstelse här i Thailand. Se och njut av familjen thykon!





























ska se om det blir fler!

Slutet är nära!

Sitter på Narai hotell i Bangkok och väntar på att sista natten ska börja. Imorgon kväll åker vi hem igen till sverige. Visstelsen här i Thailand har varit guld! God mat, bra träning, Sol och bad och så klart Mycket bra Shopping.

Sara räknade ut att hon hade införskaffat sig ca 35 nya saker jag ligger väl på ungefär samma. lite skor några tröjor, shorts, byxor, kepsar, klockor, osv. Men nu är det färdig handlat.

Imorgon så kommer dom och hämtar oss på hotellet 9 på kvällen och planet går ca 24.00 i från bangkok. Vi landar 06.20 i sverige igen.


Det får vara allt hör av mig när jag är hemma igen!! bye bye!!!

Erik

RSS 2.0