Hemma, igen!

Då var jag hemma ifrån tredje och sista världscupen i Tyskland. Jag körde k2 200m tillsammans med Fredrik Schill.
Vi gick till A-final och i A-finalen så blev det en 7:de plats. Så här i efterhand så är jag fotfarande lite besviken tyvärr. Det är ju väldigt svårt att komma till A-final men det kunde kanske gått bättre i det stora hela.
Nu är det nya tag som gäller och nya mål! Nästa helg är det svensk tävling och uttagningstävling till VM och EM.
Får se hur det går!
Birre

Första dagen på WC#3

försök och semi-finaler är avklarade på tredje världscupen. Jag och Fredde gick vidare till A-final och ser fram emot finalen i morgon, kl 10.24!
Jag är väldigt nöjd med dagen och i morgon så smäller det!
Önska oss lycka till!
Birre

WC#3

Helgerna går och nu är det dax för den tredje världscupen för året. Träningen i veckan har varit bra tyvärr lite blåsigt vissa dagar men det blir så ibland.
Jag åker till Tyskland om några timmar och känner mig laddad för uppgiften. Jag ska köra k2 200m tillsammans med Fredrik Schill. Vi körde förra helgen och det känndes bra. Hoppas att det blir final denna helg eftersom vi missade den förra gången med väldigt små marginal.
Ni får önska oss lycka till!
Hörs sen
Erik

Hemma ifrån WC#2

sitter och väntar på att maten ska steka sig själv efter första passet efter hemgången från Världscup#2!
Helgen har varit bra i det stora hela. Det blev många lopp och jag kände mig väldigt trött i går när jag satte mig på planet mot Stockholm. Det blev 2 B-finaler och jag slutade som 2 i B-finalen K1 200m. Vilket jag är nöjd med så här i efterhand. Det är väldigt roligt att känna att det är så nära att slåss om finalplatserna och veta att det kunde ha varit jag. När det skiljer så lite som det gör i kanot så blir det så mycket roligare.
Nästa helg är det dags för WC#3 i Tyskland och då kör jag bara k2 tillsammans med Fredrik Schill som jag körde med denna helgen. Det ska bli roligt.
jag lägger ut en bild på Målfotot i min b-final, då kan man se att alla 9-båtar/kanoter är inne nästan samtidigt! kul!
Jag är i den Gul-Röda båten andra från båtten! blev 2:a!

WC#2

Nu är jag framme i Tjeckien och världscup#2! Det ska bli kul att race'a ihelgen. Jag kommer att köra både k1 och k2 precis som i Poznan. Men denna gången ska jag köra med min jämn gamla k2 partner Fredrik Schill. Vi körde k2 förra året på u23 EM där vi blev 4:a! I år så tänkte vi komma lite till men kanske redan till helgen :) vi får se! Vår stora fokus kommer att ligga på K2:an inför kommande världscupen nästa helg där vi också ska köra ihop!
Jag hör av mig i morgon hur det har gått på första dagen av tävlingen!
See ya!
Birre

Film ifrån Poznan! WC#1

Gå in på denna länk och bläddra under filmen till k2 200m
http://www.facebook.com/l/8e0a2ZciVA0oNxNIoj6a47Q9rEA/video.digotel.com/eurovisionbest/icf/index.html
Birre

Helgen

Då är ännu en svensk tävling avklarad! Började med att jag kännde mig lite krasslig innan jag åkte iväg till lilla Edet. Men jag beslutade mig för att åka i alla fall. Gick upp på lördags morgonen och kände mig så där. Var trött i kroppen och tung i halsen och visste inte om jag skulle köra. Loppet var inte förens 14.00 så jag hade lite tid på mig att bestämma mig. Men det blev start för min del och efter första loppet så sved det i halsen och det var tungt och paddla. Jag vann både försöksheatet och mellanheatet och det var dags för final. Jag visste att det skulle bli jobbigt och det blev det med. Jag kom aldrig riktigt igång och jag slutade som 4:a 42 hundradelar ifrån Petter Öström som vann loppet. Det är så jobbigt att tävla och veta att din kropp inte är 100%:ig. Veta att det inte kommer att gå som jag vill. Men så här i efterhand så är det inte så farligt. Visst blir man förkyld i balnd och det finns inget man kan göra åt det.
I veckan så kommer det bli mycket vila. Jag är inte bättre ifrån min förkylning än och till helgen så är det Andra världscupen i Tjeckien och den vill jag vara frisk till. så nu är det dags för TE och Bafusine!
trevlig kväll!
Erik

Onsdagen 11/5

Idag har det varit ännu en väldigt fin dag här ute i Vaxholm. Dagen har bjudit på träning, lunchgrillning, fika och banutläggning.
En mycket trevlig dag. Det togs lite bilder när vi var ute och la ut en 200m bana, jag lägger upp dem!
Smilla som Coachar Tjejerna!
En riktig båt åkar hund!
Min Kanot med lite ny text och märken på! Proteinfrabrikken.com!
Annan vinkel! :)
Ha det bra!
Erik

Tävling, Tävling, Tävling!

Sitter och tänker lite på hur min sommar kommer se ut, Ser just att 8 helger på 8 veckor blir det tävling, skoj..
Det får nog bli ett litet "tänka igenom" på detta alltså!
Bästa är ialla fall att det är så jävla bra väder! Grillar till lunch varje dag, I love IT!
Aja, vi får ta det som det kommer. Nu i helgen blir det ialla fall Lilla Edet, Göteborg!
Ha de!
Erik

Home!

Nu var Jag hemma igen. Helgen har varit väldigt bra och nu i efterhand är jag väldigt nöjd:)
Att dubbla både K1 och K2 på samma helgen är väldigt jobbigt, Och jag tycket att både Jag och Petter gjorde ett väldigt bra jobb utifrån förutsättningarna vi hade. 5 MAX lopp på två dagar kanske inte låter så mycket men när det är 30-40 minuter i mellan varje lopp så blir det påfrestande!
slutade tillslut 10:a totalt på K1 200 och 7:a totalt på K2 200m! ett Godkänt resultat!
Foto: Sofia Paldanius
See Ya!
Birre

On the way!

På väg till Första Världscupen som är i Polen, Poznan. Just nu sitter Jag och Petter och väntar på Warsawa flygplats på att nästa flyg ska ta oss till Poznan.
Imorgon börjar tävlingen och första lopp är k1 200m kl 14.00. En timme senare är det k2 200m.
Ni kan följa oss via resultat på: http://www.kayak2010.com/regatta_2011/index.htm
Hörs
Erik
Jag och Petter väntar på Warsawa flygplats!

Worldcup#1

Imorgon så åker Jag och Petter till Polen för att tävla på Första Världscupen 2011! Ska bli superkul att sätta igång den internationella säsongen.
Det är svårt att säga vad man står inför första tävlingen men det är mycket spännande att få reda på det. Förhoppningsvis så ska träningen i vinter och vår har gjort susen!
Jag uppdaterar under helgen!
Bye!
Erik

RSS 2.0