Efter en trevlig vecka

Det har gått några dagarsen jag skrev något, men jag har faktiskt haft saker att göra. Efter 11 dagar så har våran hollendare åkte hem till, just holland och Amsterdam. Det har varit kul i det stora hela och har haft han här. Vi har tränat bra och haft roligt. I går avslutade vi veckan med att käka middag på en restaurang i vaxholm. Och senare så gick vi till bryggeriet. 

Idagarna har det snöat och blivit riktigt kallt. Det ligger mycket snö och det är runt 7-8 minus grader. Isen ligger och det blir svårt att få ut kanoten på vattnet.

Idag så vaknade jag upp av att Petter Öström och Evelina Menning kom kl 9 med första advent frukost och nya nr av tidningen Paddling. Gissa om jag var med i den, JA. vi blev fotograferade för tidningen för mer en en månad sen, och nu kom den. Det var väl bra bilder.

Tack för frukosten det var NICE!




8 chins!





 

Planerar tiden framöver.

Paddelpassen blir bara färre och färre ju länger in i vintern vi kommer. nu var det än vecka sen jag paddlade på vattnet. Som tur väl är så har vi 3 bra paddelmaskinder på klubben så vi klarar oss. Veckan som kommer så kommer det bara bli kallare och det ska snöa hela veckan, tyvärr!

Sitter och planerar hur året och nästa år ser ut, so far. Det kommer bli mycket tid på andra ställen än hemma men sånt är livet. Inte mcyket att göra åt den saken. det ska bli kul som tusan också.

får se om det bli paddling på vatten i morgon eller inte. beroende på om det snöar eller inte. Och om det är minus eller inte.

Aja hörs i morogn!

Birre


Ännu en dag avklarad! Då är det bara 60-70 år kvar.

Dagarna går så himla fort nu. Det är skönt för då är det snart dax för Thailand och vårläger. skönt med värme!
Vintern har knappt börjat och jag börjar redan tröttna! hoppas att den inte blir lång..

Idag var träningen hård plus att det har snöat. Nu är det dock bara slask kvar men det var jobbigt att springa idag. 12x300m stenhårt. Jä'ligt hårt, Kul!

vi får se vad som händer i dag och i kväll. Vincent är lite knepig när det gäller att göra saker men men. Det funkar bra.

aja nu tillbaka till Sillen, äggen och Keson!

pusshej!

Dagarna går!

Idag är det fredag för er som inte visste det! I onsdags så kom Vincent hit. Han stannar tills den 28:de November.
Igår så var det Halvdags vila och på kvällen var det 5 km lungn löpning och sen var det MEDBOLL i vaxöskola. bra bålstabilitets träning. Idag så har vi paddlat på p-maskinen för första gången för denna säsongen. Det känns rätt bra, kul att se tekniken igen. Ikväll blir det Gym.

Imorgon tror jag att vi ska in till stockholm en liten runda med lille vincent, så han får sen en riktig stad. HEHE!

iam sorry Vincent but you can't read this!
But mabye you can read the picture! 

Aja det var allt för idag!

puss hej!


Erik


Ville Vincent!





 

kallt är det!

Nu märks det att det börjar bli vinter. Det är kallt hela dagen om. Ganska trådigt att gå ut att träna på morgonen.
Men jag gör det jag måste göra! och det är att träna what so ever!

Sitter och tittar på Iform med Anna Ankan. Vet inte om jag tycker att det är vettigt. Det är lite väl mycket "hälso kör" inte så mycket träning och verklighet. Men jag tycker ändå att kostupplägget är bra.

I morgon kommer en vän ifrån Holland. Vincent Kalf heter han och är Hollands bästa sprintkanotist. Tyvärr har han inte en chans hos oss här i vaxholm! Men det blir kul att han kommer!

Imogon bitti är det paddling på morgonen och Gym på kvällen. Passen, ja dom säger jag inte.!!

puss Hej!


Birre

Gym

idag en bra dag!

Jag har varit och gymmat i dag det känndes riktigt bra, skönt att känna trycket i musklerna och pulsen slå.
imorgon så blir det en liten paddel stund och fixa och trixar dag på klubben. det blir även lite jobb på eftermiddagen. så en händelse rik dag i morgon.

På onsdag nästa vecka kommer min gode vän Vincent Kalf ifrån Nedeländerna hi och stannar i en 11 dagar. Kommer bli kul hoppas jag.

Nu blir det spider-man och lite protte på det!

Nattinatt!



Träning efter ryggproblem

Idag har jag varit ute på mitt jobb här i vaxholm. det blev en heldag med jobb i dag. Ganska skönt faktiskt!

när jag kom hem ifrån jobbet i dag så gick jag ut och löpte. Det känns riktigt bra i ryggen och den krånglade absolut inget. Jag gav verkligen allt och den höll ihop. Nice!

imorgon tänkte jag gå till gymmet för att känna lite på vikterna igen. jag kommer att ta det lungt och jag kommer inte köra någon rygg.

pratade precis med min vän Vincent Kalf ifrån Holland, Han kommer hit om 1 eller 2 veckor. Inte riktigt bestämmt än. Det skulle bli riktigt roligt att ha honom här och träna med honom i någon vecka.

då va det dax att är kvälls proteinet som består av Lätt kesella och bär. en trevligt kvällsmål!

Godkväll

Erik



Från EM i spanien i sommras! Petter i sängen!

ifrån U23 EM i Moskva från i sommras!

Varmt!!!

Fint väder!

Vaknade upp idag utav att katten stångade mig i ansiktet! ganska trevligt sätt att vakna på, någon som bryr sig att man ska gå upp på dagarna.

Idag är det de sämsta vädret på länge! det snöar blåser regnar och är allmänt piss. då är det skönt att ha lite ont i ryggen för man vill ju inte gå utanför dörren i dag.

Visst är jag sugen på att träna har varit ledig i 3 dagar nu och är redan sugen på att köra igång!

jag tror däremot att det är slut på paddlingen varje dag nu ialla fall! det blir nog bara kallare och kallare nu. tur att vi har startat inomhus träningen nu då! det är riktigt kul.

aja nu ska jag faktiskt iväg och handla i arninge! Mat alltså!!


puss hej!

/Birre


Ryggont

Sitter oh kvider i soffan med en veckas vilande framför mig. har precis varit på vårdcentralen och fick reda på att jag har fått ryggskott! kul! nooot... i morgon ska jag till Tomas Vissing en naprapart som jag har kontakt med igenom landslaget. mycket trevling och kunning. hoppas det kan bli lite bättre!

undrar vad jag ska göra i veckan då.? På torsdag ska jag jobba i alla fall. får se hur det går.


hörs!

Birre

blåsigt med mildt!

Sitter inne och tittar ut på när de sista löven faller av träden. det blåser en hel del och det var ganska segt och ta sig ut på vattnet på förmiddags passet. Men tråts blåsten och början på November så är det 10 grader varmt. det e ju schysst.

Nu på eftermiddagen blir det gym. hoppas det känns lika explosivt och bra som paddlingen i morse. i morgon blir det premiär för inomhus träningen i gymmpasalen på vaxö skola. det blir nice!

I helgen sitter jag själv hemma då sara åker till linköping med några vänner för att träffa en annan vän. konstig mening men så blev det. undra vad jag ska göra, humm. kanske spela tv-spel kanske titta på någon gammal krigsfilm eller nått liknande. vi får se.


nu är det dax för lite käk innan passet.

peace out!

Erik


från EM i sommras!

Måndag!

Efter en riktigt trevlig helg av lite festligheter och tv-spel så är det måndag, som om det är någon skillnad. idag var det k2 på morgonen ett riktigt kanon pass! jag och pete krossade. efter passet blev det lunch på klubben och ett litet föredrag för några ungdommar som har läger på klubben.

nu ikväll blir det gym och jag lovar att jag blir bäst i världen av detta passet. hoppas att ni inte skippar gymmet i dag för då har ni inte en chans!!

haha!

Birre

RSS 2.0