Nice väder!

Dagarna går på och visar upp fint väder! Har paddlat 3 gånger redan denna vecka och ikväll bär det av in i gymmet!

Min båt funkar kanon bra den går som den vore gjord för att vara i vatten. hehe! Klart. det börjar dock bli kallt nu. varje morgon bjuder på minusgrader tyvärr. i morgon däremot skulle det bli varmt. typ 11 grader mitt på dagen. lustigt!

Igår var gänget inne i stan och fika och kika lite. det blev inte så mycket uträttat men det brukar det inte bli. ihelgen så blir det lite festligheter i vaxholm. Några kanotister ifrån både örebro och inne stockholm kommer ut för att ha en trevlig kväll. får se om det blir lyckat! hoppas.!

annars är allt bara bra. sitter och tittar lite på tv och fixar och trixar lite men saker runt om.

Peace!

Birre


Söndag!

Sitter i soffan efter en mysig söndag.

Dagen började med lite jobb på kastellet. Började redan kl 08.00 så jag var klar där tidigt. efter det så åkte jag och min Sara in till stan för att äta lunch och fika. Det blev mysigt.

sen bar det av hemmåt. när jag kom hem så blev det lite fix hemma och sen en lång promenad med Christian runt om i vaxholm. tog ungefär 50 min. efter prommisen så blev det middag. kyckling och ris med curry sås. tackar vi för.

snart dax att sova, träning 9.00 i morgon.

Godnatt!

Erik

Snö!

Vaknade i morse och såg att det ligger snö på marken och det snöar fotfarande kraftigt! aja nu var det vinter.
kanske inte men det sög i allafall.

har precis ätit frukost efter träningen. idag blev det löpning. Synd att det inte blev paddling så jag hade kunnat köra i min nya kanot. Nu spelar det ingen roll om det är kallt i vattnet för jag har fått två fina flytvästar ifrån SEAPAX.se. Dom är kanon bra.!

Vill bara säga GRATTIS på födelsedagen till pappa! hoppas det är en trevlig födelsedag i somalia.

ps fin bild som du skicka! kram Erik och Sara!


det får bli allt för idag!


Speed killer

Ni som undrar hur snabb kanoten är så har den fått namnet Speed Killer jodå mesigt men sant!

faster than yours it is!






Birre

Kanotbilder!

Goddag!
kom precis hem från förmiddags passet. idag var vi många på vattnet. kul! när jag ändå var nere så tog jag några bilder på min nya kanot. tyvärr så är dom med min mobilkamera men det går ändå! har också lagt ut bilder på kanoterna ifrån kraschen efter VM.








och nu bilder ifrån Kraschen!



fina kanoter!

/Birre

Dagarna går!

Glömde att skriva igår, Sorry!

Dagarna går så fort fattar inte vart tiden tar vägen.. Nu har jag ialla fall fått min nya kanot och den är as snygg!
Jag ska ta bilder på den i morgon som jag ska lägga ut. Har inte kunat ta några bilder i dag för det har varit ett sånt piss väder! blåsigt och bara blä.

har tittat på en del film på senaste. Idag blev det Daybreakers. En vampyrfilm. en utav de bästa jag sett faktiskt. det är en av mina favorit genre.

var nere i nyköping i går och hämtade Christians kanot ifrån krocken efter VM. Den var rätt schysst om jag jämför med de andras. Anders svenssons kanot var typ i 6 delar och så såg typ alla ut. Det var hemskt att se. tur att min kanot inte kom till vm utan att jag fick den nu. skönt!

Snart kommer pappa hem ifrån fjärran. det var ett tagsen jag såg han. det har ju bara varit små visiter men nu så kommer han hem för gott. nice.!
och bara någon vecka efter hans hemkomst så bär det av för familjen till Thailand! skönt känns som välbehövlgt.

nu är det dags att sova!

godnatt!

Birre

har man tid så har man!

Det är det bästa med vila det finns tid till film, tv-spel och kortspel. me like! Och det är precis vad jag har gjort i dag. tittat på Resident evil Afterlife, sen har jag spelat kort på cafe sillis och sen blev det tv-spel! riktigt bra dag. nu sitter jag och väntar på att min kanot ska komma. den är här om ca 1,5 timme! jajajajaja!!!

kanske ska se en film innan den kommer. håller på att ladda ner ironman 2 hoppas den är bra. the last airbender. se hur den är. 

middagen blev tacos i kväll. det var gott. tacos funkar alltid. 

kram och godkväll!

Birre 

vila! nice.

idag har jag äntligen vila i 1,5dag. Morgonen började med gym. ett grymt ryggpass som redan känns. efter det blev det lunch och lite vila. senare bar det av till cafe silltruten ner i vaxholm. där satt jag och spelade kort med några vänner i några timmar. en skön avslappnad förmiddag. eftermiddagen bestod av tv-spel och fika då det var kalas hemma hos min sambos kompis. nu på kvällen har jag precis avslutat filmen Robin Hood. en riktigt grym rulle!

imorgon kommer min kanot. Då har jag den i mina händer! jiippiii!!! fotar och lägger upp bilder i morgon.

dax att sova klockan är ju ändå 22:34. då har jag ändå varit uppe för länge hehe.!
godnatt.

Erik

ps nu är det minus uten -1,2 grader! blä!!!

kyla, inget vatten osv.

Vaknade idag då det bara var 0,7 grader ute. för kallt! men det hindrade inte oss för att åka ner till klubben föra att paddla. nä jag kom ner till klubben så fanss det inget vatten i huset. det har blivit en läka i vaxholm så halva vaxholm är utan vatten tills i morgon lördag. Men vi stack ut och paddlade ändå! jag känner mig lite krasslig i halsen så jag får se om det blir mer träning i dag.

på söndag kommer min nya kanot att landa i mina händer. det kommer bli fett nice! hoppas att den är som jag vill att den ska vara ;) hehe!

ikväll så blir det en liten aktivitet för ovanlighetens skull. det kommer att bli laserdome! fett. kommer äga upp alla! eller?

det får vi se i morgon.

ha en trevlig fredag.! tjoho!

/Erik

från förra året! hoppas det dröjer med snö här. uppe i hemavan och luleå så har snön kommit.! segt!!!!

skitgubbe

skitgubbe får nog bli det ord jag beskriver dagen med. På förmiddagen i dag så blev det en vända på Cafe sillis i vaxholm. Det blev som ni nog förstår ett par patier skitgubbe. Jag, Petter och Eve satt i ungerfär 2 timmar och spelade. Jag vann alla gånger utom 2. Petter blev skitgubbe flest gånger. hehe! skitgubb, skitgubbe, skitgubbe!

idag var vi ute på denna veckas första besättnings pass. Det blev k4 i dag. ett bra pass tillslut. på eftermiddagen blev det k1 ett återhämtnings pass. i morgondagen drar det igång med två hårda pass. får se hur kroppen svarar på det. Det brukar vara ganska lungt.

idag bokade jag en bil till den 5 december. då kommer pappa hem ifrån Somalia förgått. Det ska bli skönt att få hem honom! hoppas att det inte blir någon snöstorm under den helgen. det har ju trots allt börjat bli minusgrader på nätterna. inte kul.

aja dax att käka lite och sen blir det sängen!

bye bye!
Birre



Kanot on the way!

Sitter hemma efter en god middag. det blev ris med kyklinggryta. Idag fick jag reda på att min kanot är på väg. den är i sverige på torsdag! det e ganska snart.

imorgon så blir det lite besättning k2 eller k4 om vädret tillåter.

aja nog för idag. det blev ett kort inlägg i dag.

kram Erik

Japp

tv alltså!
 det är en väldigt trevlig uppfinning. sitter just nu framför tv:n och tittar på myhtbusters, ett revligt program.

igår var det inflyttnings kalas hemma hos Christian och Jörgen. det var trevligt. var även med mamma och Sara på terracotta armen från kina. det var riktigt coolt! Mamma har nu åkt hem, tack för en trevlig helg!

idag har jag jobbat på kastellet. Våra gäster var bara 1,30 timme sena så det var kul. annars så blev det en liten tripp till arninge med Björn, sara, petter och eve. det blev även täby centrum.

imorgon börjar en ny vecka och mer träning. känner för en ganska jobbig vecka, om man nu kan göra det. men så är det. men i alla fall så sättre det igång i morgon.

nu blir det nog sägen. trött är jag!

godnatt! /Birre




En sån dag!

Sitter och slappnar av efter en liten myskväll på Vaxholmsbion. Det var Gustaf frödinge kväll. lite sång och musik, trevligt var det.

känner mig ganska sliten i kroppen i dag. Har varit bra med träning de senaste dagarna och det känner jag. Det blev första löppasset för säsongen i dag. det funkade ganska bra faktiskt, lite seg var jag väl kanske.

Imorgon så blir det ett svenska test på polishögskolan för antagningen till just polishögskolan. får se hur det går. efter det kommer nog dagen fortsätta som vanligt. det jag vet är att jag ska bjuda gänget på middag i morgon. får se va det kan bjudas på. har inte bestämmt mig än.

pratade med Nelo idag och undrade när min kanot kommer. Har inte fått något svar äm men förhoppningsvis så kommer dem om typ 2 veckor. NICE! ny låda alltså!

dags att käka något ha det gott!

Birre!



Träning alltså!

Sitter just nu och tittar lite på tv efter dagens utmaningar. dagen har varit ganska stillsam men ändå har jag hunnit med en hel del tycker jag. började dagen med att träna. det blev paddling i det väldigt blåsiga vädret. passet blev ändå väldigt bra. efter det så blev det lunch hemma hos Christian och jörgen. efter lunchen blev det ett stort bullbak, det är ju ändå kanelbullensdag! timmarna gick och snart var det träning igen. eftermiddag spenderade vi i gymmet och det blev rygg!!

efter gymmet blev det middag tillsammans med  Pete the meat. gott var det! efter lite tv-spel så gick petter hem och jag och sara tog en lite promenad. har precis svarat på 12 frågor som några killar på gymnasiet ville att jag skulle svara på. det gjorde jag så klart! det var ju till deras projekt arbete så, klart jag är ju en hyvens kille!!

i morgon blir det träning och kanske lite annat smått och gott!.
på torsdag kommer Mamma och då blir det We will rock you (Queen) musikalen! NICE!!

godnatt!
Birre



ojojoj! så stor kan man inte bli!!

RSS 2.0