Jobb, baka!

idag har jag varit och jobbat för första gången på hela sommaren. Man måste ju göra nått för att det ska gå ihop. Det var rätt kul faktiskt. Skönt att ha något annat att tänka på istället för Träning och kanot.

För tillfället så sitter jag och väntar på att mitt bröd ska bli klar bakat i ugnen. det är riktigt avslappnade att baka. testa någon gång.

imorgon är det dax för första paddel passet efter VM. Ska bli kul. Riktigt sugen på att få min ny beställda kanot. Den kommer i slutet av September. Nice!!

Nu ska jag gå att äta bröd! Godkväll!

/birre


känns som höst

Idag var det en fin sovmorgon hemma i egna sängen. efter jag hade vaknat så blev det Täby centrum och där efter lunch i Arninge. det blev även en del inhandlat, Tack Pappa och Mamma.!

Något som är faktiskt ganska skönt men ändå lite tråkigt är vädret. Det är just nu inte mer än 12grader här i vaxholm. men det är fint väder. jag tycker ändå det är rätt skönt att ta på sig lite kläder.

imorgon så blir det första gym passet på ett tag. det ska bli skönt att komma igång. hoppas jag känner mig stark! ;)

nu är det dax för Middag, får se vad Pappa har kokat ihop nu då!

/Birre


Det blev tillslut en 11:e Plats för mig och Anders Svensson på K2 200m på VM i Polen.
Jag är nöjd!

Hemma i Vaxholm igen!

Nu var jag äntligen hemma i vaxholm igen. Jag har tillbringat de senaste 5 dagarna efter VM , i Hulebäck där mammas och pappas landställe ligger. det har varit riktigt skönt att ta det lungt ett par dagar och inte göra något alls. Men snart är det dax att bygga upp träningen inför nästa Säsong och år.

Just nu så kommer jag nog att vila ett par dagar till innan träningen sätter igång igen. Har varit förkyld några dagar men det är på bättringsvägen.

sissta tävlingen för säsongen är om 2 och en halv vecka i Hofors utanför Gävle. så fram till dess så kan jag inte slapna av helt. alla tävlingar är en tävling och därför viktigt för min del.

Vårat lilla Husdjur har även kommit hem efter sitt "Sommarkollo" i karlskrona. mysigt att ha henne hemma igen.

snart dax att inta soffposition i ryggläge och börja Zappa igen! Ha de gott så länge!

/Birre


Hemma igen!

Nu äntligen har jag kommit hem ifrån Vm i Polen. Det har varit ett väldigt bra Första VM för mig. I K2 så blev jag och Anders Svensson 11 totalt. och i stafetten blev vi 6:a. riktigt bra tycker vi. just nu ska jag tillbriga en liten semester hemma hos mina föräldrar i karlskrona. det ska bli riktigt skönt. Efter det som kommer jag åka hem igen till Vaxholm och på börja höst och vinter träning inför kommande säsong. Det är dock en tävling kvar detta året, Höstregattan i Hofors.

fick även reda på att De svenska Kanotsläpet blev på kört på autobahn och ingen av kanoterna klarade sig. tur att jag inte fick min nya båt till denna tävlingen. det hade varit lite surt.


Aja nu är det dax att åka till vårat landställe utanför Kalmar.

Ha de så bra /Birre

Packar för mästerskap och stordåd!

Sitter just nu och väntar på att tvätten ska bli klar så att jag kan börja packa. Imorgon bär det av till Polen och VM!

Kommer att få packa för lång tid. För direkt efter VM så bär det av till det ny inköpta torpet som mamma och pappa har skaffat. Kommer att vara där hela veckan efter VM och landar igen i Vaxholm den 28:de eller den 29:de. Kommer bli riktigt skönt att känna lungnet i ett par dagar. Bara äta gott och vila, träffa Pappa och Mamma.

Pappa landade idag på Köpenhamns flygplats efter att ha rest i 24 timmar från Djiboti, Afrika. Bara för att se mig tävla! snällt.

Har även skaffat mig en väldigt snabb frisyr nu inför VM. så nu får dem passa sig. ;)

Imorgon innan vi reser så blir det Gym. sissta explosiva på hemma plan. det blir nice! undrar om jag ska ta med mig datorn så att jag kan blogga från Polen. tror jag gör det!

önska mig lycka till!

som Pelle holst skulle sagt. "Kör För Tyget!" alltså kör för landet! And I Will!!

/Birre



Lungn och ro kan man tro

Visst att jag har haft 3 timmar på cafe silltruten i dag men jag känner även en sliten känsla i kroppen. har varit ute på ett paddel pass och ett gym pass idag. Har kännts riktigt bra idag. men nu känner jag att det är dax att släppa av lite i träningen. Form toppen börjar smyga sig på och jag vill behålla den känslan ända fram till lördag. och vill då inte gå på någon mer träningsverk och sliten känsla, kanske bara en dag till av lite tyngre träning. Då tror jag att det kommer bli perfekt. ;)

känner mig peppad och det ska bli riktigt roligt att tävla igen! Mästerskap är det bästa som finns!


DÅ!


NU!

Se ni någon skillnad?

dagarna blir färre och färre!

Snart är det dax att packa väskan inför Världsmästerskapen i kanot! Jag och Klubbkompisen Petter Öström åker på onsdag förmiddag. planet går ifrån skavsta kl 13.30.

Idag har det varit en träningsfylld dag. Gym, paddling och sen lite paddling igen. det börjar kännas riktigt bra i kanoten och i kroppen. lite trött på morgonen men annars rullar det på bra. nu är det snart dax att trappa av i tunga pass och börja mer med Explosiviteten och känsla i den höga farten.




/birre


Ett litet bildspel!

kommer ett litet bildspel.

Foto: Madde Tingstrom







Tack för många fina bilder!

/Birre

Gårdagen och idagdagen

Blev inget inlägg i går så jag skriver lite idag. Igår så blev det träning som vanligt! känndes bra. igår blev det även lite solning. det var ett tagsen man kunde ge sig tid till att sola. spelade även lite kort, skitgubbe!, skitgubbe, skitgubbe. riktigt kul spel. på kvällen blev det en grillning med lite monopol som dessert. efter 2 timmar var det bara jag och petter kvar. själv satt jag på hotell på strandvägen och djurgården. och alla t-stationer + hotell på de två sämsta. men det gick ganska bra endå. petter gick tyvärr vinnare ut denna bostadsstrid.

idag så har vi inte hunnit med så mycket. klockan är 11.00 och vi har bara hunnit äta frukost, packa träningskläder, tränat, lagat lunch, ätit lunch och nu så planerar vi dagen. Petter Stärnevall och hans kompis helena ska komma ut till vaxholm på besök. det blir riktigt trevligt.

bästa med dagen är att det är halvdags vila. så nu är jag tränings fri fram tills i morgon förmiddag! Skönt.

Ha de gott i solen /Birre


en liten paddel bild till all ära!

gör din pappa då?

Det här gör min pappa ialla fall! ganska ballt.!!

jodå!

Thaivagnen, Havsbad och gym fullproppd kväll

Har varit på thaivagnen ivkäll och käkat med Petter, Eve och Sara samt smilla. riktigt gott. Det passade bra efter gympasset som vi rockade på precis innan.

Har även tagit mitt första bad i havet för året. Riktigt kalt, inte alls skönt. men man måste ju bada någon gång per år! Jag är en riktig badkruka. det är inte varje år jag badar i havet, det är väldigt sälsynt.

sitter just nu och lyssnar på Lars Winnerbäck. det var inte igår jag lyssnade på honom. ska inte säga att jag har vuxit ifrån hans musik men det har bara inte blivit av. men nu är han tillbaka på spellistan, ialla fall någon låt.

imorgon så återkommer en favorit pass i kanoten! komer bli as kalas. En färgglad filur detta!

/Birre

From Paris With Love

Sitter just nu och låter pulsen gå ner efter jag har sett filmen From Paris With Love. John Travolta, han tar ingen skit.

En mycket bra action film.!

Snart dax för eftermiddags passet. Det bir gym. känner mig på G! snart dax att åka till Polen, då gäller det att vara på tårna!

aja nu är det dags för att göra sig iordning. Protein, kolhydrater sen protein igen och sen kreatin. samma prosedur varje dag.

/Birre

OMG it´s going too fast!

Hej hej hej!

idag har det varit andra bullar ute på vattnet! Tränings"budyn" "Pete ustrm" har hittat hem igen. har har tillbringat de senaste dagarna i bålsta hos svärföräldrarna och tränat och mått gott.! känns skönt att ha sin andra kanot hälft på vattnet brevid sig igen. det blev åka av redan från start idag.

imorgon blir det nog samma sak. hoppas det. hehe.!



Sveriges snabbaste klubb k2:a!

/Birre



Köpa Kanot???

Dax att sälja min kanot. En mycket snabb kanot.

Det är en NELO XXL

Färg: GUL
Matrial: SCS (Bästa som nelo gör. alltså mycket hård.)
Den är ifrån 2007 i mars. använd väldigt lite innan jag köpte den.
jag har tagit väldigt bra hand om den. den är som ny.
Pris: 16.000. BILLIGT!!!










FIN FIN!!


/Birre



Laddad!

Idag har det varit en träningsrik dag. plus att jag har varit väldigt laddad inför VM. det har varit mycket musik och många rysnings stunder. var på gymmet idag det var riktigt bra tryck. kände mig riktigt stark i ryggen idag.

snart så bär det av. Bara några träningsdagar kvar hemma nu! försöka att komma riktigt i form. Det kommer jag att vara det lovar jag.!!

lägger upp några laddnings bilder från årets tävlingar så som U23EM, SM, EM. hoppas det smakar!















/Birre

Påt igen.

Idag har det varit änu en vanlig dag i vaxholm. Det som har varit bäst är att tv:n funkar igen. vi trode att vi var tvungna att köpa ny men nu är den igång igen. annars så har dagen varit träning och tränings planering. Passen har varit riktigt roliga idag. nytänk.

imorgon är det bara att gå upp igen och "påt igen". maxlopp och gym det blir nice. 

idag var vi även på thaivagnen vid ica i vaxholm. det var riktigt gott. längtar till thailand.

det får vara nog för idag. det blir mer imorgon.

ha de gott. /birre




U23EM innan finalen på k2 200.

 

Tat de lungt

Idag har det inte hänt så mycket. Jag sov fram till halv 11. Satt vid frukostbordet till 12, sen gick bara dagen förbi. Sara och Jag har försökt att få det lite hemtrevligt idag. Städat skurat och donat. Det blev bra. det är skönt att känna att hemmet är fräscht och snyggt.

Imorgon så började det igen, Träningen. Nu har jag ju vilat i den dag. Det får Räcka. Ska ner till klubben och prata med Gusten i morgon ocm upplägget fram till VM.

VM kommer bli as ball. Första VM:et är alltid Första. vi kommer bo på Park Hotell i Poznan.

kika in det vetja. http://www.hotelepark.pl/hotel-poznan

nu är det dax att kika lite på film. titel In the name of the king. får se hur den är.

Gokväll /Birre




Blött!

idag har jag och sara varit inne i Stockholm hela dagen. Det regnade HELA tiden. Efter ett tag var det ingen ide att ens försöka hålla sig torr.

jag känner mig lite sliten i kroppen för tillfället. Var nere på gymmet i morse och körde, det känndes så där. Men jag är väldigt väldigt taggad. tänkte nog gå ut och köra ett litet återhämtnings pass i morgon på vattnet ändå. det känns oftast bättre efter det.

Det känns ialla fall bra att vara hemma. Stitta och titta på tv, bara det är riktigt nice.!




På väg hem med båten ifrån stockholm.

/Birre 


K2 200m A-final U23 EM Moskva, jag och fredde.

lägger upp en länk till på loppet som jag och Fredde körde på U23 EM i Moskva. Det är vi i den vita båten i mitten. gula linnen.

Vi blev tyvärr 4:a i detta loppen en halv decimeter från 3:an som var portugal..

http://www.youtube.com/watch?v=qfyJkIot0Q0

K2 200m A-final U23 EM Moskva, jag och fredde.

lägger upp en länk till på loppet som jag och Fredde körde på U23 EM i Moskva. Det är vi i den vita båten i mitten. gula linnen.

Vi blev tyvärr 4:a i detta loppen en halv decimeter från 3:an som var portugal..

http://www.youtube.com/watch?v=qfyJkIot0Q0

K2 200m A-final U23 EM Moskva, jag och fredde.

lägger upp en länk till på loppet som jag och Fredde körde på U23 EM i Moskva. Det är vi i den vita båten i mitten. gula linnen.

Vi blev tyvärr 4:a i detta loppen en halv decimeter från 3:an som var portugal..

http://www.youtube.com/watch?v=qfyJkIot0Q0

Hem, hem, hem.

sitter sjust nu på tåget på väg hem till vaxholm. har varit på VM-läger i Jönköping i 4 dagar. det känns skönt att äntligen komma hem och vara hemma i någon vecka. det känns som att jag inte har varit hemma på hela sommaren.

sara och jag satt och pratade och kom fram till att jag har varit iväg i sex veckor totalt denna sommaren. det e rätt mycket. Nu blir jag hemma till nästa Onsdag. då bär det av till polen för VM. sen är det inte mycket kvar på säsongen. det blir bara höstreggatan för min del. sen e det slut för detta året.

som jag sa så sitter jag på tågen (x2000) till stockholm. internet ombord är sämsta skiten någonsin. det är så fruktansvärt segt.. sitter inne på ett riktigt schyst skavsår på tummen. efter paddlen. riktigt kladdigt. skönt.

som ni kanske såg på förra bilden jag la ut så har jag och svenne byt plats i båten. jag sitter fram nu.(Den nya stjärnan.) hehe. nä men det känns riktgit bra. synd bara att det är så tungt att dra runt på gubben där bak. ;) haha. men det känns som att det kommer gå riktigt fort på VM. riktigt kul.

pratade även med Nuno från Nelo i går. jag ska ju beställa en ny kanot nu. och här kommer desigen: Den kommer att vara Matt svart men gula klistermärken och numerhållare. utan kanten och så. det kommer bli fett.!!!

snart hemma!
Ha de bra!/Birre

Time to Renew!

Sitter just nu i jönköping på ett vandrahem vid rocksjön. är här på vm-läger. det är bara en dag kvar så vi åker hem i morgon. det känns skönt att komma hem. har inte varit hemma på några veckor nu.

har även släng iväg en förfrågan på en design på en ny kanot. får hoppas att det funkar. hade varit väldigt coolt.
det känns som att det är dax att byta kanot nu. visst gillar jag min som jag har nu. men det finns lite saker på den som gör att den inte går så bra i vattnet som jag vill. men efter några tester här i Jönköping men den ny 3:a, så blir det en sån.

aja designen kommer jag med när jag vet om det går.!

Ha det bra /Birre 

Hallå igen

Nu var det e tag sen jag skrev. men nu är jag hemma, i sverige i alla fall. jag har varit iväg på u23 em i moskva. det var ett riktigt jobbigt em. det var för varmt och för deppigt. blev även magsjuk. :( så det sög. men tävligen gick väl bra. vi blev 4 på k2 200. det är jag ganska nöjd med.
just nu befinner jag mig i jönköping på VM läger. har varit här i snart två dagar. jag åker hem på fredag. jag kom hem från moskva i måndags kväll, packade om väskan och sov några timmar sen var det bara att hoppa på tåget till "jönne".
Nästa tävling för mig kommer att bli VM i Polen. den går av stapeln 19-22 augusti. det kommer bli coolt! mitt första VM!
vi hörs i dagarna/Birre

RSS 2.0